DEN HAAG - In Team West laten wij vanavond beelden zien van een aanranding in een pashokje in het winkelcentrum Leyweg in Den Haag. Daarnaast laten wij beelden zien van een serie overvallen in Den Haag en van een straatroof aan de San Franciscosingel.

Aanranding - winkelcentrum Leyweg - Den Haag

Op maandag 14 augustus rond 15.00 uur heeft er in kledingzaak in het winkelcentrum Leyweg een aanranding plaats gevonden. Het slachtoffer was kleding aan het passen in een pashokje toen zij werd aangerand door een onbekende man. Deze man had daarbij zijn geslachtsdeel in zijn hand en stapte het pashokje in. Het slachtoffer maakte schopbewegingen in zijn richting. Daarop ging de man er vandoor en rende weg in een onbekende richting. Het slachtoffer is heel erg geschrokken en heeft nog veel last van wat haar is overkomen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze onbekende man.

Overvallen - Oudemansstraat - Den Haag

Een supermarkt aan de Oudemansstraat is eind vorig jaar twee keer overvallen door dezelfde overvaller. De twee overvallen hebben plaats gevonden op woensdag 8 november en op vrijdag 29 december 2023. Op woensdag 8 november heeft de overvaller gebruik gemaakt van een vuurwapen, greep geld uit de kassa en is te voet vertrokken. Op vrijdag 29 december heeft dezelfde overvaller een groot keukenmes gebruikt en is na wederom een greep uit de kassa gevlucht op een zilver/grijze scooter. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de overvaller.

Straatroof - San Franciscosingel - Den Haag

Op zaterdag 12 augustus rond 19.00 uur is een 69-jarige vrouw beroofd van haar sieraden terwijl zij haar hondje uitliet. Toen het slachtoffer daar liep kreeg zij plotseling een klap in haar nek. Het slachtoffer voelde direct dat haar halskettingen niet meer om haar hals zaten. Daarop zag zij twee jongens op een zwartkleurige elektrische step wegrijden richting de Druivenlaan. Het slachtoffer besefte dat de kettingen door de twee jongens waren weggenomen. In de uitzending worden er CAMERABEELDEN getoond van deze twee onbekende jongens. Ook worden er beelden getoond van de weggenomen sieraden.

Uitzendingen

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.