DEN HAAG - Vanavond vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van verschillende zaken. Het opsporingsprogramma Team West besteedt vanavond aandacht aan een aanhouding van een woninginbreker, waar sieraden zijn aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Zaterdag 12 maart hield de politie de woninginbreker aan. In de uitzending toont de politie foto’s van de sieraden. Als u de sieraden herkent, kunt u zich melden bij de politie onder vermelding van het nummer dat bij de afbeelding van het sieraad staat.

Zware mishandeling Ver-Huëllweg | Den Haag|
Een 44-jarige man raakte gewond, nadat twee mannen hem een brandende vloeistof in het gezicht spoten. Dit gebeurde aan de Ver-Huëllweg ter hoogte van het Hooge Paadje op dinsdag 8 maart rond 23.30 uur. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen. In de uitzending doet de politie een getuigenoproep.

Straatroven Zuiderpark | Den Haag
In het Zuiderpark ter hoogte van de Loevesteinlaan hebben meerdere straatroven of pogingen daartoe plaatsgevonden in de afgelopen maanden. Momenteel heeft de politie zes aangiftes in behandeling over de maanden januari, februari en maart. In de uitzending van vanavond een getuigenoproep, maar ook een oproep om zich te melden en aangifte te doen als u slachtoffer bent geworden.

Woninginbraak Latijns-Amerikalaan | Delft
Bij een woning aan de Latijns-Amerikalaan vond zaterdag 25 december een woninginbraak plaats. Bij deze inbraak zijn meerdere horloges weggenomen. In de uitzending worden camerabeelden van de twee woninginbrekers getoond.

WhatApp fraude en pinnen geldautomaat benzinestation Zuiderpark en Dierenselaan | Den Haag
Een 79-jarige mevrouw uit Eersel in Brabant is op maandag 18 oktober opgelicht via WhatsApp. Onder valse voorwendselen gaf het slachtoffer haar pinpas en scanner mee aan iemand die zich voordeed als medewerker van PostNL. Met de bankpas is gepind bij een geldautomaat van een benzinestation bij het Zuiderpark, daarna pinde de verdachte nog een keer bij een geldautomaat op de Dierenselaan. In de uitzending toont de politie camerabeelden van de pinner.

Hebt u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem. Team West is om 17.00 uur te zien bij Omroep West. De uitzending wordt daarna ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een keer herhaald.