DEN HAAG - Een 64-jarige man werd op zondag 14 augustus tussen 14.30 en 14.40 uur mishandeld bij winkelcentrum Miereakker in Reeuwijk. De man was op weg naar de supermarkt toen hij door drie scooters bijna werd aangereden. De man probeerde de scooters af te houden, waarna een bestuurder afstapte en het slachtoffer met zijn helm op het achterhoofd sloeg. Toen de man op de grond lag, kreeg hij nog een trap of vuistslag in zijn rug. Vervolgens schoten omstanders de man te hulp, de verdachte reed op dat moment weg. In de uitzending worden beelden getoond van de verdachte.


Inbraak bedrijf Platinaweg in Den Haag

Begin augustus werd ingebroken bij een bedrijfspand aan de Platinaweg in Den Haag. Bij deze inbraak zijn bankpassen meegenomen, waarmee later op verschillende plekken in Den Haag geld is opgenomen. In de uitzending worden camerabeelden van de pinner getoond. Deze pintransacties vonden plaats in de nacht van zondag 7 op maandag 8 augustus.

Wie weet meer over de ontvoering van een Chileense man?

De 41-jarige Chileen was tijdelijk in Nederland vanwege werk. Op 7 september 2022 was hij op Rotterdam Centraal Station waar hij bij een aantal mannen in de auto stapte. Die mannen brachten hem over naar een woning in Den Haag waar hij twee weken tegen zijn wil werd vastgehouden en mishandeld. De politie zoekt mensen die op wat voor manier dan ook meer weten over deze ontvoering en mishandeling. Lees hier meer.

Gestolen goederen Voorhout

In een woning in Voorhout vond op woensdag 14 september een poging inbraak plaats. De verdachte werd korte tijd later op heterdaad aangehouden. De verdachte had een rugtas bij zich met daarin enkele goederen en sieraden die niet afkomstig waren van deze woninginbraak. De verdachte was ook betrokken bij een woninginbraak in Enschede. Toen kon hij ontkomen, liet hij zijn rugtas achter. In die rugtas zaten ook enkele goederen waaronder sieraden. Het is heel goed mogelijk dat deze verdachte door het hele land actief is als inbreker. Vorige week toonden we al een deel van de sieraden, deze week tonen we foto’s van andere sieraden die zijn aangetroffen.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.