DEN HAAG/ZOETERMEER - In Team West is er vanavond aandacht voor de aanranding aan de Kadelaan op 22 mei in Zoetermeer. Ook zoeken wij een racefietser die zijn geslachtsdeel liet zien aan 2 meisjes in Zoetermeer. Verder laten we beelden zien van een verdachte van twee explosies en van een verdachte die een supermarkt twee keer heeft overvallen.

Aanranding - Kadelaan – Zoetermeer


Op maandagavond 22 mei rond 22.10 uur is een 22- jarige vrouw bij een flat aan de Kadelaan in Zoetermeer aangerand. Het slachtoffer had daarvoor in verschillende trams gezeten. Het slachtoffer is met tramlijn 4 van halte Oosterheem naar de halte Seghwaert gereisd. Bij de halte Seghwaert is de aangeefster overgestapt op tramlijn 3 om naar de halte Leyens te gaan. Uit onderzoek bleek dat de latere verdachte al sinds de halte Overheem in dezelfde tram zat als het slachtoffer. Bij het uitstappen van halte Leyens heeft de verdachte achter het slachtoffer aangelopen. Bij de ingang van een flat aan de Kadelaan in Zoetermeer heeft de verdachte het slachtoffer aangerand door haar bij haar billen te grijpen. Nadat het slachtoffer hard is gaan gillen is de verdachte weggerend. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachte.

Zeden racefietser - Tintlaan – Zoetermeer

Op maandagavond 28 augustus rond 18.30 uur spelen er twee meisjes in de omgeving van de Tintlaan en de Derde Stationsstraat in Zoetermeer. Op een gegeven moment stopt er bij de twee meisjes een racefietser. De racefietser toont vervolgens zijn geslachtsdeel aan de twee meisjes en rijdt weer weg. Nadat de racefietser een rondje door de wijk heeft gemaakt benadert hij de meisjes opnieuw en laat weer zijn geslachtsdeel zien. Daarna is de racefietser weer weggereden. In de uitzending tonen we camerabeelden van deze racefietser.

Explosies - Hobbemaplein - Den Haag

Op zaterdagochtend 16 december 2023 rond 04.30 hebben er twee explosies plaatsgevonden aan het Hobbemaplein en in de Hobbemastraat in Den Haag. De explosies vinden kort na elkaar plaats. Op de beelden van het Hobbemaplein is een schim te zien. Op de beelden van de Hobbemastraat is te zien dat de verdachte wacht op de explosie aan het Hobbemaplein om vervolgens het explosief aan te steken in de Hobbemastraat. Vermoedelijk gaat het hier in beide gevallen om een vergissing en waren de explosies bedoeld voor een andere ondernemer. In de uitzending worden er camerabeelden getoond.

Overvallen - Oudemansstraat - Den Haag

Een supermarkt aan de Oudemansstraat is eind vorig jaar twee keer overvallen door dezelfde overvaller. De twee overvallen hebben plaats gevonden op woensdag 8 november en op vrijdag 29 december 2023. Op woensdag 8 november heeft de overvaller gebruik gemaakt van een vuurwapen, greep geld uit de kassa en is te voet vertrokken. Op vrijdag 29 december heeft dezelfde overvaller een groot keukenmes gebruikt en is na wederom een greep uit de kassa gevlucht op een zilver/grijze scooter. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de overvaller.

Heeft u informatie over een van de zaken?

Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag 8 september wordt Team West nog een aantal keer herhaald.