DEN HAAG - Vanavond besteedt opsporingsprogramma Team West aandacht aan twee afzonderlijke overvallen op de Haagse Van Zeggenlaan, één in april en één in september. Ook een woninginbraak in Voorburg komt aan bod.

Overval cafetaria | Den Haag
In haar cafetaria aan de Van Zeggelenlaan wordt de eigenaresse donderdag 29 april rond 19.05 uur overvallen. De overvaller bedreigt haar met een mes en geeft haar ook een vuistslag in haar gezicht. In deze zaak gaat het om een minderjarige verdachte. Na overleg met de officier van justitie is besloten de camerabeelden nu niet te tonen. De verdachte krijgt een week de tijd om zich te melden.

Woninginbraak | Voorburg
Op zondag 29 augustus rond 21.15 uur horen bewoners aan de Rozentuin een hard geluid. Als ze naar buiten kijken, zien ze iemand over het tuinhekje de tuin uitspringen. Later wordt een koevoet aangetroffen. In de uitzending tonen we camerabeelden van twee mannen die met een koevoet proberen een raam open te breken.

Overval uitzendbureau | Den Haag

Op zaterdag 18 september rond 11.30 uur overvallen drie mannen een uitzendbureau aan de Van Zeggelenlaan. Dreigend met vuurwapens nemen ze geld weg. De overvallers vertrekken vermoedelijk in een wit-zilverkleurige BMW met een buitenlands kenteken in de richting van de Withuysstraat. In de uitzending tonen we beelden van de verdachten en de mogelijk betrokken auto.

Heeft u informatie over een van de zaken?

Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.