LEIDERDORP/RIJSWIJK/DELFT - In Team West zijn wij vanavond op zoek naar Aart uit Leiderdorp. Er is de afgelopen dagen met man en macht naar hem gezocht maar is helaas nog steeds spoorloos. Wij laten beelden zien van Aart. Daarnaast laten wij beelden zien van een verdachte van meerdere winkeldiefstallen in Delft en Rijswijk. Ook zijn wij op zoek naar getuigen van een zware mishandeling op het Vrouwjuttenland in Delft.

Vermissing Aart - Prunusdreef – Leiderdorp

Sinds zondagavond 24 maart is de 38- jarige Aart uit Leiderdorp vermist. Er is de afgelopen dagen met man en macht naar hem gezocht maar is helaas nog steeds spoorloos. Aart is 1,95 meter lang, heeft donkergrijs haar en bruine ogen. Hij is zondagavond 24 maart rond 20.15 uur voor het laatst gezien bij het Esso tankstation aan de Persant Snoepweg in Leiderdorp vlak bij het ziekenhuis Alrijne. De politie onderzoekt verschillende scenario's en gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van het bezoek door Aart aan het benzinestation.

Winkeldiefstallen - Bastiaansplein – Delft

In drie verschillende filialen van de Kruidvat in Delft en Rijswijk hebben in februari en in maart diefstallen plaats gevonden. In die filialen hebben twee dezelfde mannen voor duizenden euro's aan gezicht crème weggenomen. Er is in totaal tot nu aan toe 8 keer aangifte gedaan door de winkels waarbij we steeds dezelfde mannen zien inladen. Van deze twee mannen is er inmiddels één aangehouden. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de andere man.

Mishandeling - Vrouwjuttenland - Delft

In de nacht van donderdag 27 juli op vrijdag 28 juli rond 00.15 uur zijn twee personen op het Vrouwjuttenland zwaar mishandeld. In het onderzoek zijn er twee verdachten aangehouden maar de politie vraagt toch nog de hulp in van de kijkers. De beide mannen hadden een gebroken neus en andere gezichtsverwondingen. Het gaat om een zware mishandeling en de twee mannen moesten allebei een operatie ondergaan. Het heeft veel gevolgen voor hen gehad. In de uitzending wordt een getuigenoproep gedaan.

Uitzending Team West

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.