DELFT - De 26-jarige Jim is nu anderhalve week spoorloos en zijn familie is zeer ongerust. Jim liep nog nooit eerder weg en is nu sinds donderdag 12 januari vermist. In de uitzending worden foto’s van Jim getoond. Daarnaast toont het programma ook beelden van een man die vanuit het niets een vrouw in de tram in het gezicht slaat en aan een bankhelpdeskfraude zaak waarbij het slachtoffer 10.000 euro afhandig wordt gemaakt.


Jim woonde in GGZ instelling Sint Joris in Delft en is mogelijk op donderdag 12 januari tussen 20.30 en 21.30 uur van huis gegaan. Zijn familie en vrienden omschrijven hem als een hele lieve man, die ontzettend vrolijk en altijd geïnteresseerd in anderen is. Hij is 1.70 m lang, heeft brede schouders en een stevig postuur. Hij heeft een bol gezicht en grijs/blauwe ogen. Hij heeft kort bruin/zwart haar. Toen hij wegging droeg hij vermoedelijk een blauwe spijkerbroek, een geruit overhemd, een lichte groene jas en bruine leren schoenen met veters. Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen en hopen dat het publiek hen kan helpen om Jim te vinden.

Vrouw in tram geslagen met groot mes

Een vrouw die op 19 januari met tramlijn 2 reisde, werd tijdens de tramrit plotseling met een groot mes op haar hoofd geslagen. De tram kwam uit de richting van Kraaijestein en bij de halte Laan van Eik en Duinen stapte een man in. De man ging dicht bij de vrouw staan. De vrouw keek hem niet aan en voelde zich niet prettig omdat hij zo dicht bij haar stond en doordat de man opvallend luid ademde. Plotseling haalde de man een groot mes tevoorschijn en sloeg de vrouw hiermee hard op haar hoofd. Bij de halte Kamperfoeliestraat stapte de man uit de tram en liep weg. Door de aanval raakte de vrouw lichtgewond, maar naar omstandigheden gaat het goed met haar. De politie komt graag in contact met medepassagiers die mogelijk getuige zijn geweest van dit incident. Team West laat camerabeelden van de onbekende man zien.

Bankhelpdeskfraude Nieuwerkerk a/d IJssel

Door een zogenaamde medewerker van een bank wordt op maandag 22 augustus de bankpas van een inwoner uit Nieuwerkerk aan de IJssel opgehaald. Met deze pinpas wordt er door vier mannen voor 10.000 euro geld uitgegeven bij een kledingzaak en wordt er gepind bij verschillende geldautomaten. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de onbekende mannen.

Uitzendingen Team West

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.