DEN HAAG - In Team West aandacht voor een zware mishandeling in het Hubertuspark in Den Haag. Een 33- jarige man heeft een tijd in coma gelegen door de mishandeling en een operatie ondergaan. De eerste gebeurde op maandagmiddag 9 oktober. Ook tonen we beelden van een pinner die betrokken is bij bankhelpdeskfraude in Den Haag en laten we beelden zien van een onbekende man die wordt verdacht van diefstal van een scootmobiel in Den Haag.


Bankhelpdeskfraude - Jonckbloetplein - Den Haag

Een inwoner uit Den Haag werd woensdag 9 augustus slachtoffer van bankhelpdeskfraude. Het slachtoffer werd door een onbekend persoon opgebeld die zich voordeed als bankmedewerker. Deze zogenaamde bankmedewerker maakte het slachtoffer wijs dat er problemen waren met zijn bankrekening en dat een andere medewerker langs zou komen om de pinpas op te halen. Later werd de pinpas door een iemand bij het slachtoffer opgehaald. Later pinde een man met deze pinpas bij een geldmaat op het Jonckbloetplein in Den Haag. Van deze pinner zijn camerabeelden, deze worden getoond in de uitzending.

Diefstal scootmobiel - Steijnlaan - Den Haag

Bij een supermarkt aan de Steijnlaan in Den Haag is een scootmobiel gestolen door een onbekende man op vrijdag 30 juni. Het slachtoffer, die sterk afhankelijk is van haar scootmobiel, parkeert deze voor de ingang van de supermarkt. Als het slachtoffer na een tijdje terugkomt is haar scootmobiel verdwenen. Op de camerabeelden is te zien een onbekende man aan haar scootmobiel rommelt wanneer het slachtoffer in de winkel haar boodschappen doet. Vervolgens stapt deze man op de scootmobiel en rijdt weg in de richting van de Cillierstraat. In de uitzending worden deze beelden getoond.

Zware mishandeling - Hubertuspark - Den Haag

Op maandagmiddag 9 oktober treffen voorbijgangers in het Hubertuspark een zwaargewonde man aan. Net voor het aantreffen van deze zwaargewonde man zien ze twee mannen het park uit rennen. Zij rennen weg in de richting van de Waalsdorperweg en de Van Berwaerdeweg. De twee mannen hadden volle tassen en één man een fles drank in zijn handen. Het wil niet zeggen of deze twee mannen iets te maken hebben gehad met deze zware mishandeling maar de politie wil hen graag spreken. Het gaat om een licht getinte man, ongeveer 170cm lang. Een normaal postuur. Licht donker haar en een stoppelbaard. Hij droeg een korte sportbroek en een donker shirt met een witte opdruk. Deze man had een grote volle Albert Heijn tas bij zich.

De andere man is ook licht getint, maar heeft zwart kortgeknipt haar. Ook deze man heeft stoppels. Hij droeg een donkere pet. Een lange broek. De kleding was een soort sportkleding die los zat. Het 33- jarige slachtoffer heeft een tijd in coma gelegen en een operatie ondergaan. Hij is inmiddels aan het revalideren. In de uitzending doen wij een getuigenoproep.

Uitzending Team West

Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Op 9 januari 2024 is de eerste uitzending in het nieuwe jaar.