Landgoed ’t Hart staat voor de beste zorg voor ouderen met dementie. Zoveel mogelijk de bewoners de eigen regie laten houden maar in een beschermde omgeving begeleid door een professioneel zorg team bestaande uit een verpleegkundige MBO 4, verzorgende-IG en helpende. Onze bewoners ontvangen uitstekende zorg- en luxe service op een unieke locatie en hier ervaren zij een oase aan rust met een hoog “vakantie-gevoel”.

Sinds 1 november is onze oude boerderij op een “Landgoed” van ruim 22.000M² omgeven met een eigen bos, geopend. Onder leiding van Ivo Huisman en Aranka Buikema wordt dagelijks invulling gegeven aan de zorg van onze bewoners. De oude boerderij is dit jaar volledig verbouwd tot kleinschalig wonen en is gericht op ouderen met een vorm van dementie. In het pand zijn 12 slaapkamers gerealiseerd, allen voorzien van een (luxe) eigen badkamer inclusief toilet. Het pand beschikt over twee woonkamers met beide een eigen keuken en zijn van alle gemakken voorzien.

Vanuit de tuinkamer heb je zicht op een grote en tevens omheinde vijver. Dit uitzicht geeft direct een gevoel van rust en vakantie.

Financieel

Landgoed ’t Hart hanteert een All-In tarief, die per kamer verschilt. De tarieven beginnen vanaf €2.200,- per maand. De keuze voor een All-In tarief is gebaseerd op het feit dat zij niet willen dat er “verrassingen achteraf” komen. Duidelijkheid en transparantie staan dan ook hoog in vaandel.

Op dit moment hebben wij geen wachtlijst en tevens direct plek voor nieuwe bewoners.

Wilt u meer weten over Landgoed ’t Hart? Kijk dan eens op de website https://hethartzorg.nl of neem direct contact op via 0224 745 687