DEN HAAG - Nieuw Waldeck krijgt een opknapbeurt. Samen met de wijkbewoners wil de gemeente plannen maken om de wijk mooier, klimaatbestendiger, socialer, gezonder en nog groener te maken. Wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd hieraan mee te helpen.

Tijdens wijkwandelingen hebben bewoners al veel opknappunten verzameld. Een deel daarvan is alvast op een kaart op nieuwwaldeckknaptop.denhaag.nl gezet. Op deze kaart kunnen bewoners nog tot 5 november 2019 opknappunten toevoegen.

Inloopbijeenkomst
Op 4 november 2019 is er een inloopbijeenkomst voor alle inwoners van Nieuw Waldeck. Daar vertellen vertegenwoordigers van de gemeente hoe zij met de bewoners samenwerken aan de plannen voor Nieuw Waldeck. Op kaarten is te zien welke opknappunten al zijn verzameld. Bewoners kunnen hun opknappunten ook mondeling aan de gemeente doorgeven.

Wanneer: 4 november 2019 van 17.30 tot 20.00 uur.
Waar: Wijkcentrum De Geest, Georges Bizetstraat 25.

De bijeenkomst heeft geen vast programma. Bewoners kunnen binnenlopen op het tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Geef u op voor de bewonerscommissie
Er wordt een bewonerscommissie samengesteld van bewoners uit de wijk. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar in deze bewonerscommissie. De bewonerscommissie werkt samen met andere inwoners en deskundigen aan het ontwerpen van plannen voor de wijk. Hierbij neemt de commissie de verzamelde opknappunten als uitgangspunt. De bewonerscommissie komt in totaal 3 keer bij elkaar.

Wilt u meedoen in de bewonerscommissie? Meld u dan uiterlijk 5 november aan via het formulier op nieuwwaldeckknaptop.denhaag.nl of meld u aan tijdens de informatiebijeenkomst. U kunt ook een brief sturen naar:

Stadsdeel Loosduinen
Nieuw Waldeck Knapt Op
Kleine Keizer 10
2553 CV Den Haag

Op nieuwwaldeckknaptop.denhaag.nl kunt u lezen wat er van de leden van de bewonerscommissie wordt verwacht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op nieuwwaldeckknaptop.denhaag.nl. Vragen kunt u stellen per e-mail via nieuwwaldeckknaptop@denhaag.nl of kom naar de inloopbijeenkomst.