DEN HAAG - In het weekend van 5 tot en met 8 september 2019 zijn er meerdere evenementen in de stad. Er wordt drukte verwacht in het centrum van Den Haag en in Scheveningen. Kom daarom met de fiets of het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid Lange Voorhout
Lange Voorhout is van donderdag 5 tot en met zondag 8 september afgesloten voor verkeer voor het Haagse Cultuurweekend. Op deze dagen zijn er meerdere evenementen in de straat: Oh Oh Intro festival, Embassy Festival en UIT Festival Den Haag. Dit laatste festival is op Lange Voorhout en Plein. Op de Lange Vijverberg is op 7 en 8 september Le Marie Marché.

U kunt het centrum van Den Haag het beste met het openbaar vervoer en de fiets bereiken. Stal uw fiets gratis en veilig bij Biesieklette Plein of Buitenhof.

Bereikbaarheid Scheveningen
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september is Live on the Beach bij het Beach Stadion in Scheveningen. De HTM zet dan extra trams in. U kunt ook met een pendelbus van Den Haag Centraal naar Scheveningen. Komt u met de fiets? Dan vindt u extra fietsenstallingen aan de Strandweg.

Strandweg afgesloten voor verkeer
De Strandweg, tussen de Adriaan Maasplein en rotonde Vissershavenweg, is (deels) afgesloten voor verkeer:
Vanaf donderdag 5 september 15.00 uur tot en met zondag 8 september 9.00 uur is de weg alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Er geldt ook een parkeerverbod.
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september van 15.00 tot en met 24.00 uur is de weg afgesloten voor al het verkeer.

Parkeren
Komt u toch met de auto? Probeer dan uw auto in 1 van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat mag u vaak maximaal 1 uur parkeren.
- Scheveningen Bad, Zwolsestraat 426
- Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248
- Kurhaus, Gevers Deynootplein 189
- Havenkwartier, Dr. Lelykade 220
- Zwarte Pad, Zwarte PadP+R Hoornwijck Den Haag. U kunt met het openbaar vervoer via het centrum van Den Haag naar Scheveningen​​ reizen. ​

Meer informatie
Wilt u meer weten over de evenementen? Kijk dan op:

Website Oh Oh Intro Festival
Website Embassy Festival
Website UIT Festival Den Haag
Website Le Marie Marché
Website Live on the Beach