DEN HAAG - Al een paar jaar werkt de gemeente aan de aanleg van de Rotterdamsebaan. De bouwwerkzaamheden leveren vaak indrukwekkende beelden op. Fotografeert u graag en maakt u gebruik van Instagram of Facebook? Meld u dan aan voor de Instawalk op donderdag 5 maart 2020 van 9.30 tot 11.30 uur. Er is plek voor 12 personen.

Iedereen heeft een andere kijk op de wereld en zijn omgeving. De gemeente is benieuwd naar hoe anderen de Rotterdamsebaan meemaken en vooral wat zij zien. De gemeente organiseert daarom een Instawalk. Tijdens de Instawalk maakt u in 1,5 uur tijd een wandeling over 1 of meer werkterreinen van de Rotterdamsebaan. Onderweg hoort u wat er te zien is en krijgt u uitleg over het project. Tijdens de rondleiding krijgt u voldoende tijd voor het maken van foto’s.

Online meegenieten
Na afloop deelt u uw foto’s van het werkterrein op Instagram en/of Facebook. Zo kan iedereen uw bijzondere beelden bekijken via #rotterdamsebaan, #instarotterdamsebaan en @rotterdamsebaan. De gemeente deelt uw foto’s daarna ook op de projectpagina's van Instagram en Facebook.

Voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan de Instawalk gelden de volgende voorwaarden:

 • U heeft een actief Instagram- en/of Facebookaccount en u volgt de Rotterdamsebaan.
 • U bent minimaal 18 jaar oud.
 • Omdat de deelnemers een flinke wandeling over het werkterrein maken is het belangrijk dat u goed ter been bent en in goede conditie.
 • Na afloop van de rondleiding plaatst u minimaal 1 bericht op Instagram en/of Facebook met #rotterdamsebaan, #instarotterdamsebaan en @rotterdamsebaan.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de Instawalk?
 • Stuur een e-mail naar of een persoonlijk bericht op Facebook van de Rotterdamsebaan met daarin:
 1. naam, telefoonnummer en e-mailadres
 2. schoenmaat
 3. link naar uw actieve en openbare Facebook- en/of Instagramaccount
 4. een korte motivatie waarom u graag bij de Instawalk bent.
 • De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. U kunt alleen uzelf aanmelden.
 • Meld u aan vóór donderdag 27 februari 2020.
 • De eerste 12 aanmeldingen ontvangen per e-mail een uitnodiging met daarin meer informatie over de Instawalk. Deelnemers aan de eerdere Instawalk komen alleen in aanmerking als er plekken over zijn.