DEN HAAG - Uw kind 'watervrij' maken: spelen, ontdekken en vertrouwen. Iedere vrijdagochtend van 3 april tot en met 3 juli 2020, met uitzondering van de meivakantie, kunt u komen zwemmen met uw baby of peuter in zwembad Overbosch.


Per leeftijdsgroep zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. 1 plaats biedt ruimte aan 1 kind en 1 ouder of verzorger. Geef u daarom snel op voordat de groep vol is. Het abonnement voor 12 weken kost € 30.

Waarom teddybeerzwemmen?
Om de zelfredzaamheid van de allerjongsten te bevorderen, wordt geadviseerd om een kind op jonge leeftijd al vertrouwd te maken met water. Met een lesschema met muziek, beweging, spelletjes en speelgoed, maakt uw kind kennis met plezier en veiligheid in het water.

Wat zijn de voordelen?

  • Uw kind raakt vertrouwd met water.
  • Het is goed voor de motorische ontwikkeling van uw kind.
  • Het stimuleert de psychische en fysieke ontwikkeling van uw kind.
  • Het schept een band tussen de ouder en het kind.
  • Het kind leert zich te ontspannen in het water.

Zwemonderwijzers in opleiding
Bij de zwembaden krijgen de opleidingen van de zwemonderwijzers altijd aandacht. Voor deskundige en gediplomeerde zwemonderwijzers start dit voorjaar een aanvullende opleiding 'ouder en kind': het teddybeerzwemmen. De lessen worden begeleid door ervaren teddybeer-zwemonderwijzers.

Wanneer
Iedere vrijdagochtend van 3 april tot en met 3 juli 2020, met uitzondering van de meivakantie (1 en 8 mei 2020):

  • 9.00 - 9.45 uur voor de leeftijd van 0 tot 1,5 jaar
  • 9.45 - 10.30 uur voor de leeftijd van 1,5 tot 2,5 jaar
  • 10.30 - 11.15 uur voor de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar

Inschrijven
Voor de lessen kunt u alleen een 12-badenkaart kopen voor een lagere prijs. Losse lessen worden niet verkocht. Het abonnement kost € 30. Dit is inclusief 12 lessen van 45 minuten voor 1 ouder en 1 kind, een kop koffie of thee, een deelnamecertificaat en een leuke attentie.

U kunt zich aanmelden via de Sportwebshop. Nadat u bent ingelogd, kunt u bij tabblad 'abonnementen' kiezen voor het abonnement teddybeerzwemmen (aanvulling volgt). Bij de 1e les ontvangt u op vertoon van uw aankoopbevestiging en legitimatiebewijs een stempelkaart voor 12 teddybeerzwemlessen.