SCHEVENINGEN - Na vijf nederlagen op rij heeft Katwijk eindelijk weer eens de volle buit gepakt. Op bezoek bij SVV Scheveningen wonnen de oranjehemden zelfs met ruime cijfers (0-4).

Het duel tussen de beide middenmoters werd nooit een schte wedstrijd, simpelweg omdat regerend landskampioen Katwijk een maatje te groot was op Houtrust. De gasten regen de kansen aaneen en had binnen twintig minuten al een 0-2 voorsprong door twee treffers van spits Sietse Brandsma. De aanvaller had zelfs een hattrick kunnen maken ware het niet dat keeper Sven van der Maaten dat voorkwam. Toch moest de goalie nog voor rust een derde keer vissen bij een benutte strafschop van Des Kunst.

Voor zover nog niet beslist gooide Bart Sinteur de wedstrijd kort na rust definitief in het slot door de 0-4 aan te tekenen. Scheveningen kon daarna niet beter en Katwijk geloofde het wel en speelde het duel gecontroleerd uit.