RIJNSBURG - Scheveningen heeft zich nog verder losgemaakt van de onderste plaatsen en verschaft zich na een knappe 0-2 zege bij Rijnsburgse Boys zelfs een plaatsje in de middenmoot van de Tweede Divisie.

De ploeg van John Blok speelde een prima wedstrijd op een zonovergoten Middelmors al was de beste kans in het eerste half uur voor de thuisploeg. Dani van der Moot kreeg de bal in twee instanties er niet in. Drie minuten later was het aan de andere kant wel raak. Op aangeven van aanvoerder Tim Peters wist Mehmet Aldogan de score te openen.

Vlak na rust kon Scheveningen die score al verdubbelen toen men een strafschop kreeg. Rowdy van der Putten kreeg de bal vanaf elf meter echter niet langs keeper Bekker. Ook in het slotoffensief van de thuisploeg hielden de gasten stand en via invaller Maarten Rieder maakte het in de uiterste slotfase zelfs nog de 0-2.