MAASSLUIS - Voor Scheveningen is het zo goed als zeker dat men ook volgend seizoen in de Tweede Divisie zal uitkomen. De ploeg van trainer John Blok won in een doelpuntrijk duel van het eveneens nog niet veilige Excelsior Maassluis: 3-4.

Michael de Niet was weer eens de gevierde man bij de gasten uit Scheveningen door maar liefst driemaal te scoren. De aanvaller opende al na negen minuten de score, maar Kevin Ringeling wist de stand voor rust gelijk te trekken.

Tien minuten na de rust maakte De Niet zijn tweede, maar Bram Wennekrs maakte al snel weer gelijk. Ook dit was van korte duur want binnen drie minuten zorgde Robert van Koetsveld voor de derde keer voor een Scheveningse voorsprong waarna De Niet met zijn derde van de middag het duel besliste. De treffer in de slotfase van Pieter Langendijk was zodoende slechts voor de eer.