HUIZEN - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. De XL nostalgische zweefmolen en diverse live muziek optredens, dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival. Van 29 april t/m 1 mei strijkt het festival neer op het terrein aan de IJsselmeerstraat in Huizen.
Kom Hoptimaal genieten, 3 dagen lang.

Van hout gestookte pizza’s tot taco’s, borrelplanken en proeverijtjes

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hollandse hete piepers gevuld met pulled pork of van Mexicaanse quesadillas en taco’s? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal voor jou gemaakt of een wrap met puntjes botermalse biefstuk? De Luikse wafels en het Thaise Streetfood is ook zeker aan te raden. Vegan aanbod zoals quesadillas zijn er ook op dit laagdrempelige festival. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Huizen en omstreken.

De Wijnclub, de Cocktailbar en speciaal bieren

Nieuw op het festival is de Wijnclub!
Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.

Bij de huisbar serveren we naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit.

Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!
Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereid.

De XL zweefmolen, schminken en creatieve kinderworkshops

Aan vertier en vermaak is op onze foodtruck festivals geen gebrek.
De nostalgische XL zweefmolen te shinen in het stadspark.
Dit is echt een publiekstrekker, heeft 32 zitjes en is erg leuk voor jong en oud.

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops voor kids kun je hier terecht.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.
Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren
het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden en picknickkleedje mee, nodig je buren uit en spreek af met je collega’s voor weer eens een teamuitje. Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van Huizen de haven van ‘t Gooi.

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data:

29 april t/m 1 mei

Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00.

Locatie: Manifestatieterrein aan de IJsselmeerstraat

Kom bij voorkeur op de fiets of lopend.

Toegang is gratis net zoals alle optredens.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal