DEN HAAG - De politie heeft in het onderzoek naar een overleden persoon aan de Wattstraat een verdachte aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Den Haag.

Na melding van een steekincident werd op woensdag 8 december om 13:45 een overleden man in een woning aan de Wattstraat aangetroffen. Het gaat om een 69-jarige Hagenaar. De politie is een team grootschalige opsporing (TGO) gestart. Dit rechercheteam doet onder leiding van de officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de man. Het onderzoek leidde naar een op maandag 13 december aangehouden verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Zij willen met name graag spreken met een burgerhulpverlener die na een oproep van Hartslag.nu ter plaatse is geweest. Als u deze persoon bent of kent, komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Hebt u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Ook kunt u een tipformulier invullen.