DEN HAAG - Een woning aan de Jan Palachstraat raakte vrijdagavond 27 oktober rond 19:00 uur flink beschadigd door een explosie. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die iets gezien, gehoord of eventuele beelden hebben.

De explosie zorgde dat voordeur van de woning eruit was gekomen. Toen agenten arriveerden op de locatie troffen zij geen verdachte meer aan. De woning is afgezet en er is een plaats delict gemaakt. De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen.

In de nacht van zaterdag 30 september op zondag 1 oktober vond bij dezelfde woning aan de Jan Palachstraat een explosie plaats. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de explosies.

Uw informatie helpt

Heeft u iets gezien of gehoord van de explosie? Of heeft u camerabeelden bij uw woning/auto waarop iets te zien is? Heeft u weet van conflicten, van mensen die zich bezighouden met explosies, voorbereidende handelingen of handel in zwaar vuurwerk? Deel deze informatie met de politie door te bellen naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.