DEN HAAG - Een 23-jarige Hagenaar werd dinsdagavond 19 april neergestoken op het Drentheplantsoen. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Rond 20:30 uur belde een getuige de politie en vertelde dat er voor een flatgebouw op het Drentheplantsoen gevochten werd. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij het slachtoffer gewond aan en zagen dat hij was neergestoken. De man werd met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer wist de agenten te vertellen dat de dader er na het steekincident met een rode auto vandoor ging. Een aantal straten verderop werd een auto aangetroffen die aan de beschrijving van het slachtoffer voldeed. De auto is in beslag genomen. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Getuigen gezocht
De recherche is op zoek naar mensen die meer weten van dit steekincident. Heeft u het steekincident zien gebeuren op 19 april, of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Geef dit dan alstublieft door via het nummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via het nummer 0800-7000.