DEN HAAG - De politie doet onderzoek naar een brand, zondagochtend 24 oktober in een woning aan De Moucheronstraat. Door snel ingrijpen van de brandweer is de bewoner uit zijn woning gehaald. De bewoner raakte licht gewond.


Rond 04.00 kreeg de politie een melding van een brand in een woning aan De Moucheronstraat. Agenten zagen dat de woning, gelegen op de bovenste woonlaag in brand stond. Samen met buurtbewoners werden de naastgelegen woningen ontruimd. De brandweer heeft de bewoner uit zijn woning gehaald. Na controle van de ambulance bleek de bewoner lichte verwondingen te hebben en was vervoer naar een ziekenhuis niet nodig. Naast de woning liepen ook de onderliggende panden door de brand schade op.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van deze brand. Daarbij wordt er gekeken of er sprake is van brandstichting. De Forensiche Opsporing zal op een later moment onderzoek doen. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Getuigen
Heeft u rond 04.00 uur in de buurt van de woning aan De Moucheronstraat iets verdachts gezien? Beschikt u over een camera in die buurt of heeft u andere informatie over deze brand? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw informatie ook kwijt via het onderstaande tipformulier.