DEN HAAG - Op de Dierenselaan overvielen twee mannen zaterdagavond 3 juli een computerwinkel. In verband met het onderzoek, is de recherche op zoek naar getuigen.


Omstreeks 19.30u waren de twee mannen de winkel in gekomen en ontstond vrij snel een worsteling met de eigenaar. Daarop werd hij door beide mannen bedreigd en wisten de twee met een aanzienlijk geldbedrag de winkel te verlaten. Zij gingen vanuit de winkel linksaf en vervolgens linksaf de Nunspeetlaan op om vervolgens op de Ellekomstraat in een auto te stappen en weg te rijden.

De recherche onderzoekt de zaak en komt in verband met het onderzoek graag in contact met getuigen. Van de twee overvallers is het volgende signalement bekend:

De eerste overvaller was een blanke dan wel licht getinte man met een grote bos bruine krullen, wat volgens de aangever ook een pruik zou kunnen zijn. Hij was gekleed in een zwarte trui met daaronder een zwarte joggingbroek en zwarte schoenen met witte zolen en droeg een zwart mondkapje.

De tweede overvaller was licht getint en droeg een zwarte trui waarvan hij de capuchon op zijn hoofd had. Hij droeg verder een donkergroene Daily paper joggingbroek met geel logo en zwarte Nike Air Max schoenen met witte zolen. Deze overvaller had een blauw mondkapje op.

Heeft u zaterdagavond iets gezien in de omgeving van de Dierenselaan dat met deze overval te maken zou kunnen hebben? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.