DEN HAAG - In de nacht van zaterdag 8 februari is omstreeks 02.30 uur geprobeerd in te breken in een woning aan de Albert Schweitzerlaan. De recherche is op zoek naar getuigen die hier meer over weten.


Drie mannen poogden rond het genoemde tijdstip een woning binnen te gaan. Toen dit niet lukte zijn zij in onbekende richting gevlucht. Na een korte zoektocht werden drie personen aangehouden in de buurt van de Albert Schweitzerlaan, echter wordt hun betrokkenheid en of zij verdacht zijn in deze zaak nog onderzocht. De recherche heeft de zaak in onderzoek wil graag met getuigen spreken die zich nog niet hebben gemeld.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest en heeft u meer informatie? Uw tips kunnen voor de politie waardevol zijn. Neem contact op via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Verdachte situatie? Bel 112!
Tachtig procent van de opgeloste woninginbraken wordt opgelost door de oplettendheid van burgers. U kent uw buurt immers het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Ziet u iets dat u niet vertrouwt, zoals verdachte personen of vreemde auto’s, dan kunt u altijd de politie bellen. Op het moment dat u het ziet kan dat via 112! Bedenkt u achteraf dat iets toch wel vreemd was, bel dan 0900-8844. Het helpt al enorm als u bijvoorbeeld het kenteken van een verdachte auto en/of het signalement van een verdachte persoon aan ons doorgeeft.