DEN HAAG - Een snackbar op de Noorderbeekdwarsstraat is dinsdagavond 11 februari het doelwit geworden van een gewapende overval. De overval werd gepleegd door twee mannen en vond plaats tussen 18:30 en 18:45 uur. Er raakte niemand gewond. De recherche zoekt getuigen.


Om 18:45 uur kwam een melding binnen van een overval op een snackbar op de Noorderbeekdwarsstraat. De daders waren twee mannen, waarvan één man een vuurwapen droeg. De verdachten vluchtten na de overval op een scooter in de richting van het Newtonplein. Agenten waren snel ter plaatse en ook collega’s in de omgeving zijn ingeschakeld om te zoeken naar de verdachten, maar deze zijn niet meer aangetroffen.

De recherche doet onderzoek naar de zaak en zoekt getuigen. Heeft u informatie of (video)beelden van de overval? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem uw informatie delen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Preventie tips
Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Als u eigenaar of beheerder van een onderneming bent, kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zo snel zien. Hier vindt u preventie tips.