Den Haag - Een supermarkt aan de Apeldoornselaan is zaterdag 10 augustus rond 21.50 uur door drie gewapende mannen overvallen. Zij sloegen daarna op de vlucht. Politie zoekt getuigen.

Bij agenten kwam rond 21.50 uur de melding binnen van een gewapende overval op een supermarktfiliaal aan de Apeldoornselaan. Drie gewapende mannen bedreigden het personeel en ging er vervolglens met een geldbedrag vandoor. Het drietal sloeg rennend op de vlucht richting De la Reyweg.

Signalementen

Dader 1 droeg een grijze joggingbroek, een zwarte jas met capuchon en zwarte Puma schoenen met een witte zool. Hij droeg voor zijn gezicht een zwart masker.

Dader 2 droeg een gewatteerde zwarte jas, een donkere joggingbroek met op de kuiten een witte streep. Verder droeg hij zwart/witte Nike Air Max. Ook hij had gezichtsbedekking.

Dader 3 was geheel in het zwart gekleed en droeg net als dader 2 zwart/witte Nike Air Max. Ook hij droeg gezichtsbedekking.

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze gewapende overval te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.