DEN HAAG - De districtsrecherche Den Haag Centrum is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een vermoedelijke brandstichting in een appartementencomplex in de Hemsterhuisstraat. Daar stonden in de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 maart een aantal scooters in brand in het trapportaal.


Rond middernacht werden de hulpdiensten gealarmeerd dat er brand woedde in het trapportaal van het complex. Inmiddels was er sprake van een uitslaande
brand met veel rookontwikkeling en werden de bewoners via de megafoon opgeroepen hun woningen te verlaten. Niemand raakte gewond. Tijdens het blussen van de brand ontdekte de brandweer dat de brand was ontstaan bij een aantal scooters die in het portiek stonden.

De recherche gaat uit van brandstichting en is op zoek naar informatie. Heeft u in de nacht van maandag op dinsdag iets gezien in de omgeving van de Hemsterhuisstraat dat met deze brand te maken kan hebben? Heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? De recherche van Den Haag Centrum is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.