DEN HAAG - De politie zoekt getuigen van een beroving aan de Laan van Leidschenveen waarbij zondagavond 18 oktober 2020 omstreeks 20:00 uur een 14 jarige jongen het slachtoffer werd.

De jongen verliet om 20:10 uur de tram bij de halte Lanen en liep in de richting van de Marcus Aureliuslaan. Daar werd hij naar eigen zeggen door twee voor hem onbekende jongens aangesproken. Onder bedreiging van een mes dwongen zij hem in de richting van de hoofdingang van het Vlietkinderen Kindcentrum op het Ciceropad te lopen. De jongen verklaart daar te zijn opgewacht door drie andere jongens en onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen gedwongen te zijn persoonlijkeeigendommen af te staan.

Getuigen gezocht
De recherche doet naar aanleiding van deze melding een buurtonderzoek. Daarnaast komt zij in verband met het onderzoek graag in contact met mensen die zondagavond iets gezien hebben dat met deze beroving te maken kan hebben. Woont u in de buurt en heeft u bewakingscamera’s en staan er beelden op deel deze beelden dan met ons. U kunt ons ook bereiken via 0900 88 44 of via Misdaad Anoniem 0800 7000