DEN HAAG - Op zondag 20 oktober 2019 werd rond 03.05 uur, voor een horecagelegenheid in de Grote Marktstraat, een 49-jarige man door een persoon beschoten. Na kort onderzoek bleek dit te gaan om een 21-jarige man uit Den Haag. Hij werd vanochtend aangehouden en zijn betrokkenheid wordt onderzocht. Het slachtoffer raakte bij het incident niet gewond. De recherche zoekt getuigen die mogelijk meer weten over het incident.


Rond 03.05 uur kwam de melding binnen dat er voor een horecagelegenheid in de Grote Marktstraat een schietincident had plaatsgevonden. Toen de agenten aankwamen was de verdachte er al vandoor gegaan. Het slachtoffer is bij het incident wonder boven wonder niet gewond geraakt. Op basis van getuigenverklaringen kon de 21-jarige Hagenaar later in de ochtend worden aangehouden.

Getuigen gezocht
Ondanks dat er een verdachte is aangehouden komt de recherche nog graag in contact met getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben dat te maken kan hebben met dit incident. Mogelijk weet u bijvoorbeeld iets over de aanleiding van dit incident? Was u toevallig rond dat tijdstip in de buurt van de betreffende horecagelegenheid? Uw informatie kan mogelijk nuttig zijn voor het onderzoek. Bel met uw tips naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw informatie delen? Bel dan met M. 0800-7000. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het onderstaande tipformulier.