Den Haag - Een 38-jarige man uit Den Haag die donderdagmiddag 8 augustus gewond raakte bij een steekincident in de Jacob Schorerlaan is kort daarna aan zijn verwondingen overleden. Een 17-jarige man uit Den Haag is direct na het incident aangehouden.

Even voor 13.30 uur kwamen bij ons meerdere meldingen binnen dat er een steekincident had plaatsgevonden op de Jacob Schorerlaan. Daar troffen agenten de zwaargewonde man aan.  Het slachtoffer is op straat behandeld door de hulpdiensten en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

Aanhouding

De 17-jarige Hagenaar werd kort na het steekincident aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar zijn betrokkenheid wordt onderzocht. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Getuigen gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar getuigen van dit dodelijke steekincident in de Jacob Schorerlaan. Heeft u iets gezien of gehoord wat mogelijk met dit incident te maken heeft? Neem dan contact op met de recherche via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Slachtofferhulp

Omstanders die dit incident hebben zien gebeuren en die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen, via het nummer 0900-8844.