DEN HAAG - Zaterdagavond 21 december heeft rond 18.45 uur een steekincident plaatsgevonden op de Goudriaankade ter hoogte van de Rijswijkseweg. Bij dit steekincident is een 20- jarige man uit Den Haag overleden. Op aanwijzing van getuigen zijn rondom het plaats delict drie mannen aangehouden. Het gaat om twee mannen van 19 jaar uit Den Haag en een 28- jarige man uit Zoetermeer. Zondagochtend 22 december werd nog een 19- jarige man uit Den Haag aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Momenteel is de aanleiding voor het steekincident nog onduidelijk. De recherche wil in het belang van het onderzoek graag spreken met getuigen die zowel rond het tijdstip van het misdrijf als in de periode daarvoor, iets gezien of gehoord hebben. Ook andere informatie die van belang kan zijn, hoort de politie graag.

Getuigenoproep
Het recherche onderzoek is op dit moment in volle gang. Heeft u informatie? Dan horen wij dat graag via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).