DEN HAAG - De hulpdiensten kregen donderdagmiddag 16 december rond 13.45 uur een melding van een steekincident aan de Lange Beestenmarkt. Agenten troffen drie gewonden aan, waarvan er twee met verwondingen zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Hulpverleners, waaronder een Mobiel Medisch Team, verleenden direct hulp. De politie hield drie mannen uit Den Haag, in de leeftijd van 17, 24 en 25 jaar, aan. De politie startte direct een onderzoek en zoekt getuigen.


Direct na de melding gingen agenten naar Lange Beestenmarkt en troffen daar de drie gewonden aan. Kort daarna kwam de hulpverlening op gang. Twee meerderjarige slachtoffers zijn, met vermoedelijk steekwonden, vervoerd naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek en zette de omgeving af. Getuigen vertelden agenten dat twee verdachten na het geweldsincident wegrenden in de richting van de Boekhorststraat en de Doubletstraat. Bij een woning aan de Hogelandsestraat hielden agenten twee verdachten aan. Ook verrichtten agenten daar uitgebreid onderzoek. De derde gewonde werd behandeld in een ambulance en hij (17) is daarna door agenten aangehouden.

Signalementen
Agenten spraken met getuigen over twee personen die direct wegrenden na het geweldsincident. Deze verdachten zijn twee jonge mannen van circa 18 jaar. Een van hen heeft een lichte huiskleur. Hij droeg een grijze muts en een grijze broek. De tweede verdachte heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een langere blauwe jas met bontkraag en een grijze jogging- of trainingsbroek.

De politie zoekt getuigen die iets over dit geweldsincident weten. Heb jij iets gehoord of gezien? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.