DEN HAAG - De politie doet onderzoek naar een ontploffing die plaatsvond in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 mei bij een woning aan de Jacob Schorerlaan. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen en camerabeelden.


Rond 02:20 kregen wij een melding van een harde klap aan de Jacob Schorerlaan. Ter plaatse bleek het om een explosie te gaan. Er is sprake van lichte schade en er raakte niemand gewond. We doen verder onderzoek naar (de toedracht van) het incident. Een uitgebreide zoekslag in de omgeving leverde helaas nog geen aanhouding(en) op.

Heeft u informatie?

De recherche onderzoekt de (toedracht van de) zaak. Omwonenden met camerabeelden wordt gevraagd om zich te melden. Informatie die het onderzoek kan helpen, is welkom. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving of heeft u mogelijk beelden van camera’s aan de Jacob Schorerlaan waarop rond 02.20 iets verdachts te zien is? Of heeft u weet van eventuele (criminele of sociale) conflicten die te maken hebben met deze ontploffing? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.