DEN HAAG - De politie komt graag in contact met een jonge fietser die op donderdagmiddag 7 maart op de kruising van de Laan van Meerdervoort en Frambozenstraat betrokken was bij een ongeval met een bromfietser. De 87-jarige man op de bromfiets is een week na de botsing overleden aan de gevolgen van het verkeersongeval.


Het ongeval vond rond 15.50 uur plaats toen de fietser op het fietspad reed en de bromfietser hem wilde inhalen ter hoogte van de kruising Laan van Meerdervoort en Frambozenstraat. Hierbij kwamen de twee met elkaar in aanraking en vielen beide personen op de grond. De fietser is na enige tijd weggefietst. Er zijn van deze fietser geen gegevens bekend en daarom willen wij graag met hem in contact komen om hem te horen als betrokkene.

Signalement fietser

De jongen met wie wij in contact willen komen is 14 à 16 jaar oud, heeft een witte huidskleur en droeg een witte jas.

Als jij de fietser bent die bij dit ongeval betrokken was of je weet wie deze fietser is, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Getuigen gezocht

De politie komt ook graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van dit verkeersongeval. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.