DEN HAAG - Voor een woning aan de Wolmaransstraat werd in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 februari een geïmproviseerd explosief aangetroffen. De EOD kwam ter plaatse om het explosief te ontmantelen. De recherche onderzoekt de zaak.

Omstreeks 00.45 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat iemand een mogelijk explosief had aangetroffen voor een woning aan de Wolmaransstraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een geïmproviseerd explosief en kwam de Teamleider Explosieven Verkenning van de politie naar de locatie en liet ook de EOD naar Den Haag komen. Zij namen het explosief mee naar het nabijgelegen Transvaalpark en hebben het daar ontmanteld. Forensisch experts hebben de verschillende onderdelen meegenomen voor sporenonderzoek, de recherche onderzoekt de zaak.

Heeft u informatie die kan helpen degene(n) te vinden die dit geïmproviseerde explosief voor de woning achtergelaten heeft, neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Centrum via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000