DEN HAAG - In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 april is er brand gesticht in een appartementencomplex aan de Prinsegracht in Den Haag. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de brand en zoekt getuigen en camerabeelden van de omgeving.


Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van de brand. Deze bevond zich in het trappenhuis. Bij de brand zijn vijf mensen gewond geraakt, van wie twee ernstig.

Grootschalig onderzoek

De politie heeft onder leiding van een officier van justitie een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) ingesteld en doet onderzoek naar de toedracht van deze brandstichting. Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met eventuele getuigen en sluit niet uit dat er van het incident en de verdachte(n) camerabeelden zijn. Dit beeldmateriaal wil de politie graag hebben.

Informatie delen

Mocht u getuige zijn of over andere relevante informatie beschikken, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0800-6070. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem onder telefoonnummer 0800-7000.