DEN HAAG - Een 44-jarige man raakte gewond nadat hij een brandende vloeistof in zijn gezicht gespoten kreeg door twee voorbijgangers toen hij naar zijn auto wandelde aan de Ver Huëllweg. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 maart. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en komt graag in contact met getuigen.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding van een man die een brandende vloeistof in zijn gezicht gespoten kreeg door twee voorbijgangers. De man wandelde na zijn werk naar zijn auto over de Ver Huëllweg, ter hoogte van het Hooge Paadje. De twee daders riepen het slachtoffer waarna hij direct de vloeistof in zijn gezicht gespoten kreeg. Vervolgens werd het slachtoffer geslagen en geschopt. De twee daders zijn gevlucht.

Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht en maakt het naar omstandigheden goed.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of camerabeelden van de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt de camerabeelden ook uploaden via onderstaand tipformulier.