DEN HAAG - De politie kreeg donderdagochtend 12 november rond 11.30 uur een melding van een ongeval op de Escamplaan. Een bestuurder van een scooter raakte bij het ongeval gewond. De bestuurder van een witte personenauto, die zeer waarschijnlijk het ongeval veroorzaakte, ging er na de aanrijding vandoor. De politie zoekt de bestuurder van deze auto.


Op de kruising van de Escamplaan met de Soestdijksekade, aan de zijde van de Volendamlaan, haalde de witte Peugeot stationwagen, de scooter in. De weg wordt daar smaller en vermoedelijk stuurde de personenauto te vroeg terug naar rechts, waarbij deze de linkerzijde van de scooter raakte en hierdoor de scooter ten val kwam. De bestuurder van de scooter raakte door de val gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Door de val raakte ook nog een geparkeerde auto beschadigd. De witte Peugeot reed door over de Escamplaan en sloeg rechtsaf de Volendamlaan op, in de richting van de Leyweg. De politie vraagt de bestuurder om zich te melden via 0900-8844.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen van het ongeval. Zag u het ongeval gebeuren? Of heeft u dashcambeelden beschikbaar met de witte Peugeot stationwagen op beeld? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.