DEN HAAG - In de vroege ochtend van maandag 11 april kreeg de politie melding van een inbraak bij een snackbar op de Oudemansstraat. Een van de verdachten kon op heterdaad worden aangehouden. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht. De politie komt graag in contact met getuigen.

Om 04.46 uur kreeg de politie de melding van de inbraak binnen. Agenten gingen naar de snackbar waar de inbraak nog bezig zou zijn. Toen zij daar aankwamen, probeerde één van de inbrekers weg te komen op een scooter. Tijdens zijn vlucht kon hij worden aangehouden. De politie zoekt nog andere verdachten die bij deze inbraak betrokken waren.

Twee andere verdachten gezocht
Een andere verdachte rende op de Isinghstraat weg van de snackbar in de richting van de van Musschenbroekstraat. De politie zoekt nog naar deze verdachte. De man was tijdens de overval in het zwart gekleed, droeg en bivakmuts en is rond de 1.80 m lang. De derde verdachte was donker gekleed en droeg een zwarte helm.

Heeft u iets gehoord of gezien wat dit onderzoek verder kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Heeft u camerabeelden van de omgeving, gebruik dan onderstaand tipformulier.