DEN HAAG - Op een supermarkt aan de Apeldoornselaan in Den Haag is woensdag 10 november een overval gepleegd. De districtsrecherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De overval vond rond 22.10 uur plaats. De dader bedreigde een medewerker met een mes en maakte een onbekend geldbedrag buit. Daarmee vluchtte hij de supermarkt uit in de richting van de Dierenselaan.

Signalement
De politie zoekt een donker getinte man van ongeveer 1.75 meter lang en 19 jaar oud. De dader droeg tijdens de overval een zwarte jas met capuchon, een zwart mondkapje en een zwarte joggingbroek.

Iets gezien?
De districtsrecherche Den Haag Zuid onderzoekt de zaak. Was u dinsdagavond getuige van deze overval of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het ons weten.

Ook camerabeelden van bijvoorbeeld een dashcam uit de omgeving van de Apeldoornse- en Dierenselaan zijn welkom. U kunt uw informatie delen via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Ook kunt u gebruikmaken van onderstaande mogelijkheden.