DEN HAAG - Een supermarkt aan de Steijnlaan werd op woensdag 29 september kort voor 21.00 uur overvallen door een donkergetinte man. De onbekende man liep de winkel in met een steekwapen, dreigde hiermee en deed een greep in de kassa. Met een onbekend geldbedrag vluchtte hij te voet de winkel uit. Agenten troffen de dader niet meer in de omgeving aan.

De verdachte is een donkergetinte man rond de 20 jaar, met een slank postuur en 1.80 meter lang. Hij droeg een zwart trainingspak. Over zijn trainingspak droeg hij een glimmende, donkerkleurige dunne jas. Hij had verder een capuchon met een opvallend witte rand en zwarte sportschoenen. Hij droeg tijdens de overval een mondmasker.

Getuigen gezocht
Op het moment van de overval waren er naast personeel ook nog klanten in de supermarkt aanwezig. De politie komt graag met deze supermarktklanten in contact, omdat zij belangrijke getuigen kunnen zijn. Zag u iets opvallends in de omgeving van de Steijnlaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Help ons mee dit misdrijf op te lossen.