DEN HAAG - Op vrijdag 3 september trof de politie rond 00:20 uur een overleden man aan bij de Lijnbaan in Den Haag. Het onderzoek is in volle gang, een misdrijf wordt niet uitgesloten. Het rechercheteam zoekt getuigen die tussen donderdagavond 20:30 uur en vrijdag 3 september 01:00 uur in de omgeving van het parkje / de bosjes aan de Lijnbaan iets hebben gezien of gehoord.

De man werd in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september rond 00:20 uur aangetroffen in het parkje aan de Lijnbaan. Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een 56-jarige Hagenaar. Direct startte een team grootschalige opsporing (TGO) onder leiding van de officier van justitie een onderzoek naar het overlijden van de man.

Getuigen
Het rechercheteam is specifiek op zoek naar mensen die tussen donderdagavond 20:30 uur en vrijdag 01:00 uur in de omgeving van het park aan de Lijnbaan, tegenover PsQ, iets gezien of gehoord hebben. Ook als u tussen de genoemde tijdstippen in het parkje hebt gewandeld of gezeten, komt de politie graag met u in contact.

Melden kan ook anoniem

Heeft u tips of informatie die van belang kunnen zijn bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Alle informatie is welkom. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.