DEN HAAG - Een juwelier aan de Dierenselaan is donderdagavond 15 april om 19:15 uur overvallen. Een 16-jarige jongen is aangehouden. Een andere verdachte nam sieraden mee en is nog voortvluchtig. Mogelijk waren er meer personen bij betrokken, de politie zoekt getuigen.

Op het moment van de overval was de eigenaar in de winkel aanwezig. Onder bedreiging zijn sieraarden bij hem meegenomen. Hij wist iemand te seinen, die vervolgens de politie belde. Agenten konden één jongen van 16 jaar uit Den Haag aanhouden. Een andere verdachte wist te ontkomen. Er werd gesproken over meerdere verdachten. Na een zoekslag werd er verder niemand meer aangetroffen. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie of beelden over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Weet u wie er mogelijk betrokken was bij de overal? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.