DEN HAAG - De politie zoekt getuigen van een bedreiging in een tram bij station Hollands Spoor op dinsdagavond 31 augustus. Een 23-jarige man bedreigde een andere man en een medewerker van de HTM met een steekwapen.


Rond 18:50 uur ontving de politie een melding dat een man in tram 9 een andere man bedreigde met een steekwapen. De verdachte stapte daarna uit en stapte over naar een andere tram.

Bij de eerstvolgende halte waar de tram stopte, is de man aangehouden door personeel van de HTM en vervolgens overgedragen aan de politie. De verdachte bedreigde daarbij een medewerker van de HTM.

Niemand raakte gewond tijdens dit incident. De verdachte is een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is overgebracht naar een politiebureau waar hij wordt gehoord.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van dit incident, of die op andere wijze over informatie beschikken die de politie kan helpen in het onderzoek. Heeft u informatie? Meldt u dit dan alstublieft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.