DEN HAAG - Een 29-jarige man uit Den Haag is vrijdag 31 december aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij meerdere woninginbraken in Den Haag. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

De man wordt verdacht van verschillende woninginbraken in Den Haag. In de omgeving van de Pompstationsweg, de Verseveldtweg en de Brugsestraat zijn in de periode van 27 en 31 december inbraken gepleegd.

De verdachte is op 31 december omstreeks 06.00 uur ter hoogte van de Verseveldtweg aangehouden. Naar de fiets waarop hij zich verplaatste, wordt nog gezocht. Het gaat om een zwarte damesfiets, ook wel bekend als hallelujah-fiets. Om het zadel zat een witte plastic tas.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak. Bent u mogelijk ook slachtoffer van deze woninginbreker en heeft u zich nog niet gemeld? Dan kunt u zich alsnog melden. Dat geldt ook als u mogelijk de fiets van de verdachte heeft zien staan.

Daarnaast komen we graag in contact met getuigen. Heeft u in de periode van 27 tot en met 31 december iets verdachts gezien in de omgeving van de Pompstationsweg, de Verseveldtweg en de Brugsestraat? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? In de vorm van camerabeelden bijvoorbeeld? Laat het ons weten.

Informatie kunt u via 0900-8844 delen of via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem, dan kunt u 0800-7000 bellen.