DEN HAAG - In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 augustus vond in een woning aan het Boekweitkamp een zedenmisdrijf plaats. De bewoonster werd ’s-nachts plotseling opgeschrikt door een insluiper. Het slachtoffer is in de woning door de dader mishandeld en misbruikt. De vrouw raakte daarbij licht gewond. De politie startte een uitgebreid onderzoek.


Het slachtoffer is opgevangen door haar zorgkader en doet aangifte. Het signalement van de verdachte is summier. Het gaat om een kleine man van ca. 1.50 à 1.60 M. met opvallend witte tanden. Verder droeg hij donkere kleding en ook donkere schoenen.

Direct na de melding zochten agenten in de omgeving naar de verdachte, echter werd hij daarbij niet aangetroffen. De politie zoekt getuigen die bij de woning of in de omgeving van het Boekweitkamp opvallende of verdachten personen zagen.

Help ons dit misdrijf op te lossen. Bel uw tips door naar 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem met 0800-7000. Ook zoekt de politie camerabeelden die kunnen leiden naar de verdachte. Indien u een bewakingscamera, dashcam of ringdeurbel heeft in die omgeving, kijk deze dan s.v.p. uit. Ziet u daar verdachte(n) op, neem dan contact op met de politie.