DEN HAAG - Op de Loosduinsekade is op zaterdagmiddag 1 augustus een 74-jarige man in zijn woning overvallen door vermoedelijk drie jongemannen. De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer mogelijk weten.


Rond 15.00 uur kwamen drie jonge mannen de portiekwoning op de Loosduinsekade binnen nadat zij de deur hadden opengebroken. Het slachtoffer was op dat moment thuis. Hij moest gaan zitten terwijl de mannen zijn woning doorzochten. Uiteindelijk gingen zij er met een geldbedrag vandoor. De man belde vervolgens de politie.

Signalement
Het zou gaan om drie jonge mannen in de leeftijd van 20-30 jaar oud. De drie hadden zwarte mondkapjes op en alledrie een licht getinte huidskleur. Na de overval zouden de drie zijn gevlucht in de richting van de Medemblikstraat in Den Haag.

Getuigen of camerabeelden
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten. Hebt u rond 15.00 uur drie personen zien lopen op de Loosduinsekade die voldoen aan het signalement? Of hebt u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze overval? Mogelijk hebt u camerabeelden uit de omgeving in uw bezit die ons kunnen helpen met het onderzoek. Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem een melding doen? Bel dan naar M. 0800-7000.