DEN HAAG - Een volledig in het zwart geklede man overviel maandag 1 januari rond 15:00 uur een supermarkt aan de Hildo Kroplaan in Den Haag. Hij ging ervandoor met een geldbuit. De politie maakte direct een zoekslag in de omgeving, maar trof de verdachte niet meer aan. Er loopt een onderzoek naar de overval en de politie zoekt getuigen.

Na de overval vluchtte de verdachte vermoedelijk te voet in de richting van het Dr. H.E. van Geldererf. Het volgende signalement is bekend: man, lichte huidskleur, 1.80-1.85m. lang, fors postuur, zwarte jas met capuchon, zwarte pet, zwart masker, zwarte broek en witte schoenen met een zwart Nike logo.

Heeft u iets gezien of gehoord van de overval? Of zag u iets verdachts in de omgeving van de Hildo Kroplaan rond 15:00 uur? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000. Heeft u camerabeelden van de omgeving van bijvoorbeeld aan dashcam of een deurbelcamera? Ook die kunnen het onderzoek helpen. U kunt deze beelden direct delen via onderstaand tipformulier.