DEN HAAG - De politie heeft op donderdag 18 juni een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden na een woninginbraak in de Werfstraat. De recherche zoekt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.


Rond 01.05 uur kwam de melding binnen dat er bij een woning aan de Werfstraat glasgerinkel werd gehoord. Toen een getuige ging kijken zag deze, twee mannen in donkere kleding met gereedschap bij een raam staan. Vervolgens liepen zij weg in de richting van de Korendijkstraat. Na een korte zoektocht konden agenten een persoon die voldeed aan het signalement aanhouden. Hij is aangehouden voor een poging woninginbraak.

Signalement tweede verdachte
De politie is nog op zoek naar een licht getinte man. Hij droeg op het moment van de inbraak een trainingsjas met een witte streep op de mouw. Zijn leeftijd wordt tussen 20-25 jaar geschat.

Getuigenoproep
Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.