DEN HAAG - Twee mannen hebben maandagochtend 4 maart geprobeerd een woning aan het Kaapseplein te overvallen. Ze zijn zonder buit gevlucht. De politie onderzoekt het incident en zoekt getuigen.


Rond 09:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een beroving. Ter plaatse bleek dat twee mannen hadden geprobeerd binnen te dringen bij een woning in de straat. Een omstander die getuige was van de woningoverval werd bedreigd met een steekwapen. Toen de overval niet lukte, vluchtten ze zonder buit in verschillende richtingen. Bij de poging woningoverval raakte niemand gewond.

Signalement

Een verdachte rende in de richting van de Hoefkade richting het bezinestation. De andere verdachte rende weg over de Kaapstraat richting de Juliana Kerk. Van een van de mannen is een summier signalement bekend. Hij zag eruit als rond de 40-50 jaar oud, ongeveer 1,80 meter lang, gerimpeld gezicht met een baard, in het zwart gekleed. De politie is nog naar ze op zoek.

Heb jij informatie

De politie is op zoek naar getuigen van de woningoverval. Heeft u iets verdachts gezien rond 09:00 uur op of in de omgeving van het Kaapseplein in Den Haag? Of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Dan komt de politie graag in contact met u via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Dat kan via M.: 0800-7000