DELFT - Bij een steekincident aan de Frederik van Eedenlaan in Delft zijn zondagochtend 5 februari twee slachtoffers zwaar gewond geraakt en is een slachtoffer overleden. De politie hield kort na het steekincident een verdachte aan, het onderzoek is in volle gang.


Rond 11:00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in Delft. Toen agenten aan kwamen in de Frederik van Eedenlaan troffen zij drie gewonde slachtoffers aan. De hulpverlening werd meteen opgestart, een van de slachtoffers, een 33-jarige vrouw, overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte meteen een onderzoek naar de verdachte, kort na het incident is na een achtervolging in België een 31-jarige man aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit daar vast voor verhoor, zijn rol bij het incident wordt onderzocht. Hoewel het onderzoek nog in volle gang is, wijzen de eerste bevindingen er op dat de aard van het incident vermoedelijk in de relationele sfeer gezocht moet worden. Uitgebreid onderzoek moet dit verder uitwijzen. Forensische specialisten doen onderzoek rondom de woning en rechercheurs doen uitgebreid onderzoek naar het incident.

Getuigen

Heeft u iets gezien of beelden van de omgeving Frederik van Eedenlaan die de politie kunnen helpen bij het onderzoek? Dan komt de politie heel graag met u in contact via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.